SALG AV KJØTT

Esker med kjøtt inneholder som vist nedenfor, vekt varierer fra dyr til dyr og er derfor bare ca. veiet vekt blir utført av slakter. Stykningsdeler er vakuumert.

Inkludert i alle esker er 2-3 kg kraftbein i hver eske. Kraftbein er ikke en del av totalvekten på esken.

KALVEKJØTT 285,- PR. KG

STOR ESKE (CA. 23 KG) – 1 OG 2

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Ytrefilet (ca 1kg)
  • Entrecote (ca 1,8kg)
  • Bogsteik med bein (ca 1,6kg)
  • Flatbiff (ca 2,1kg)      
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 10kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 3,5kg)
  • Flat iron steak (ca 0,7kg)
  • Briskit (ca 0,6kg)
  • Skank (ca 2,4kg)
  • Lårtunge (ca 0,7kg)

STOR ESKE (CA. 23 KG) – 3 OG 4

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Indrefilet (ca 0,8kg)
  • Mørbrad (ca 1,3kg)
  • Rundsteik (ca 2kg)
  • Bankekjøtt (ca 1,5kg)
  • Culotte (ca 0,7kg)     
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 10kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 3,5kg)
  • Short ribs (ca 0,7kg)
  • Osso bucko (framskank) (ca 1,8kg)
  • Skirt steak (ca 400g)

MELLOMSTORE ESKER (CA. 16 KG) – 1 OG 2

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Ytrefilet  (ca 1kg)
  • Rundsteik (ca 2kg)    
  • Culotte (ca 0,7kg)     
  • Kjøttdeig (ca 6,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Short ribs (ca 1kg)
  • Briskit (ca 1,3kg)

MELLOMSTORE ESKER (CA. 16 KG) 3 OG 4

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Mørbrad (ca 1,3kg)   
  • Bankekjøtt (ca 1,5kg)
  • ½ Flatbiff (ca 1,0kg)  
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 6,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Skank (ca 2,4kg)
  • Lårtunge (ca 1,5kg)

MELLOMSTORE ESKER (CA. 16 KG) 5 OG 6

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Entrecote (ca 1,8kg)
  • Bogsteik (ca 1,6kg)
  • ½ Flatbiff (ca 1,1kg) 
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 6,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Flat Iron Stake (ca 1kg)
  • Skirt steak (ca 0,4kg)

UNGDYR 265,- PR. KG (KVIGE, UNG OKSE)

ESKER UNGDYR (CA. 21 KG) – 1 OG 2

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Ytrefilet  (ca 1,2kg)
  • Rundsteik (ca 2,2kg) 
  • Culotte (ca 0,9kg)     
  • Kjøttdeig (ca 7,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Short ribs (ca 1kg)
  • Briskit (ca 1,3kg)

ESKER UNGDYR (CA. 21 KG) – 3 OG 4

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Mørbrad (ca 1,4kg)   
  • Bankekjøtt (ca 1,7kg)
  • ½ Flatbiff (ca 1,2kg)  
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 7,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Skank (ca 2,4kg)
  • Lårtunge (ca 1,5kg)

ESKER UNGDYR (CA. 21 KG) – 5 OG 6

Totalpris avhenger av total vekt på esker.

  • Entrecote (ca 1,9kg)
  • Bogsteik (ca 1,8kg)
  • ½ Flatbiff (ca 1,2kg) 
  • Kjøttdeig (uten tilsatt vann eller salt) (ca 6,5kg)
  • Nakke eller Høyrygg med bein (ca 2,2kg)
  • Flat Iron Stake (ca 1kg)
  • Skirt steak (ca 0,4kg)

Alle priser er inklusiv mva. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Mindre avvik på oppsatt innhold kan i noen få enkelte tilfeller tilkomme.